Selecteer een pagina

Heb je een mooie vraag over de wijze waarop je jouw team naar een hoger niveau kunt tillen en met meer plezier zou kunnen laten samenwerken? Of wil je graag vertellen wat de uitwerking van onze training is geweest op de samenwerking in jouw team. Of heb je een vraag over onze loopbaantraining? Het kan allemaal. Kom bij ons langs in Arnhem, voor een bakje thee of koffie, bel ons of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij gaan graag met je in gesprek!

Contact opnemen

Contactformulier

14 + 14 =

Wij zijn Michelle Klitsie (rechts) en Jorine Kuiper (links) en wij vormen samen Training Guru. Als loopbaancoach, trainer en trainingsacteur verzorgen wij trainingen binnen bedrijven om met plezier, effectief samen te werken.

Wij werken graag en samen en worden veel samen ingehuurd voor team trainingen met als doel om teams beter met elkaar samen te laten werken. Ook geven wij advies op het gebied van Leiderschap met als doel het beste uit jezelf als manager en je team te halen.

Wij gaan graag met jou in gesprek in Arnhem of bij jou op locatie om te kijken wat wij voor jou en/of jouw team kunnen betekenen.

Bij ons kun je terecht voor:

Team Training

Training Guru begeleidt teams om effectiever en met nog meer plezier met elkaar samen te werken. Heb jij een ontwikkelvraag voor jouw team waar je graag mee aan de slag wilt? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we samen wat er nodig is voor jouw team om de volgende ontwikkelstap te maken. 

Leiderschap training

Wil jij als manager nog meer in jouw kracht komen te staan en een volgende stap met jouw team maken? En wil jij nog meer leren hoe jij gebruik kunt maken van alle kwaliteiten die jij in jouw team beschikbaar hebt? Neem dan contact op dan gaan wij, wanneer het klikt, samen aan de slag om jouw volgende stap te maken. 

Loopbaan training

Je weet dat je je huidige werk niet meer leuk vindt, maar hebt geen idee wat je dan wel wilt en waar je kwaliteiten en talenten liggen. Of je bent aan het solliciteren maar nog niet met het gewenste resultaat. Met de loopbaantraining van Training Guru wordt het helder voor jou waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je komt waar je graag wilt zijn in jouw werk. 

Praktische informatie

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 8.30 uur tot 17.00 uur

Adres:
Bruningweg 23
6827 BM Arnhem

Telefoonnummer:
06-51947208

Wanneer wij op locatie trainen zijn de trainingtijden
afwijkend en afgestemd op de wensen van onze klanten

Dit is waar een training van Training Guru het verschil maakt

Montessori Training Guru
Radboud Training Guru
Hofweb Training Guru
Fris Kinderdagverblijven Training Guru