Selecteer een pagina
Gratis CV-check Training Guru

Gratis CV check of Motivatiebrief check

Wist je dat werkgevers gemiddeld 20 seconden nodig hebben om te scannen of jouw CV interessant voor ze is? Heel belangrijk dus dat jouw CV deze 20 seconden overleeft, positief opvalt en onderscheidend is aan al die andere CV’s. Wij gaan jou hiermee helpen. Hoe? Door jouw CV voor jou te checken.

Hoe werkt de CV-check?

Je vult je gegevens in en ontvangt nog dezelfde dag van ons een e-mail, zodat je ons direct hierna jouw CV en/of motivatiebrief kunt sturen. Deze komt vervolgens bij ons binnen en wordt door ons opgepakt. Op werkdagen wordt jou CV direct in behandeling genomen en krijg je binnen 24 uur jouw CV of motivatiebrief retour met waardevolle suggesties die ervoor gaan zorgen dat jouw kansen aanzienlijk worden vergroot om uitgenodigd te worden voor de functie, waar je op solliciteert.

Gratis CV-check of Motivatiebrief check

Laat hier je gegevens achter en dan sturen wij je nog dezelfde dag een e-mail, zodat je ons je CV en of Motivatiebrief kunt toesturen. Na ontvangst van je CV of motivatiebrief op werkdagen krijg je binnen 24 uur waardevolle suggesties van ons in jouw mailbox. Wanneer je onze suggesties toepast vergroot jij jouw kans om uitgenodigd te worden voor de baan waar jij blij van gaat worden.

Laat hier je gegevens achter

15 + 7 =

Wie zijn wij?

Wij zijn Michelle Klitsie (rechts) en Jorine Kuiper (links) en wij vormen samen Training Guru. Als loopbaancoach, trainer en trainingsacteur verzorgen wij trainingen binnen bedrijven om met plezier, effectief samen te werken.

Meer dan 20 jaar ervaring, in het bedrijfsleven en binnen loopbaancoaching / loopbaantraining, hebben wij gebundeld in een unieke loopbaantraining. Onze training met video lessen en 1 dag live training heeft alle cruciale stappen in zich om ervoor te zorgen dat jij komt waar jij graag wilt zijn in jouw werk. Als werkzoekende, ondernemer of wanneer je een carrièreswitch wilt maken.

En omdat leren ook vooral leuk mag zijn brengen wij jou onze kennis met veel humor en speelsheid. Zo ga jij ervaren dat deze mooie ontdekkingsreis je veel plezier gaat opleveren om jouw droombaan te verwezenlijken. Wil je uit de wachtruimte? Zet dan nu de eerste stap en schrijf je in. Wij zien er naar uit om met jouw deze reis te gaan maken. Klik hier voor meer informatie.